In mijn nopjes!Dinsdagavond stelde Ellen Kegels van LN|Knits met haar succesvolle merken LN|Beanies en LN|Andes haar tweede haak- en breiboek voor: In mijn nopjes. Ellen is mijn zus haar schoonzus en daarom spelen mijn zus haar kindje Roosje en  haar neefje Jax mee de hoofdrol in het boek. Ze zijn namelijk enkele van de modelletjes die in het boek figureren.

Roosje draagt in het boek twee jurkjes van MIJN HAND…

Op deze foto dragen Roosje en Jax een Hoodie van LN Beanies en een Jacques muts. 
Het jurkje dat Roosje draagt is een stofje dat ik kocht bij Madeline, het patroon komt uit het boek 'stof voor durf het zelvers'.

Hier draagt Roosje een hele schattige Pompon Beanie van LN Beanies, de stof van het jurkje is er eentje van Timeless Treasures en kocht ik online bij Liesellove.

 

Ellen Kegels was een van de eersten die de trend van het handwerken heeft opgepikt. Negen jaar geleden haakte ze haar allereerste muts. Nu werken er voor Ellen een heel team van hippe omaatjes en 200 vrouwen in Peru die haar collectie met de hand maken. 

Het boek In mijn nopjes kan je voor 19,99 kopen bij de betere boekhandel en in de LNKNITSWINTERSTORE, Nationalestraat 79, Antwerpen.


http://www.lnknits.com/
http://www.lnbeanies.com/

Foto's: Griet Hendrickx

Reacties

  1. Oh Zoë, nu heb ik ook meteen je blog ontdekt! :-)
    Keischoon die kleedjes! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb, met succes, de babyhoodie's gemaakt in diverse kleuren voor mijn kleindochter.
    Nu ze iets groter is (maat 98) zou ik ze graag nog eens maken, maar dan van dunner garen (nld. 4). Hoe pas ik het patroon aan?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tutorial: knoophaarbandje in vijf stappen

Het is hier stil....

The perfect summerdress IV