Veiling Madeline: Fotoshoot met jurk of hemd, juweel en styling


De nacht van 23 januari woedde er een brand in de winkel van Madeline de stoffenmadam. Een brand, gelukkig zonder gewonden of doden, maar wel eentje die de hele inboedel van de winkel in puin legde…
Nancy en An bleven niet bij de pakken zitten want morgen gaat het winkeltje gewoon terug open in het pand ernaast. Extra centjes zijn meer dan welkom want verzekeringen vergoeden helaas niet alles.
 Op mijn facebookpagina werden al een aantal jurken geveild ten voordele van Madeline. Ook een vriendin van me die fotograaf is, had een idee. Dus ik presenteer jullie de voorlopig laatste veiling. En we gaan meteen voor een knaller van formaat!
Wat denken jullie hiervan?? En hypercombipakket feel & look good voor jouw kind!
-       een handgemaakte jurk of hemdje in een stofje naar keuze uit de webshop van Cas&Nina
-       een origineel handgemaakt juweel van Madame (homemade juwelry)
-       styling door een hippe kapster
-       mini-fotoshoot van dit kind in zijn leuke nieuwe outfit in studio in Nijlen door Compagnie Fotografie (www.compagniefotografie.be) waarbij je daarna de 10 leukste bestanden digitaal doorgestuurd krijgt  zodat je achteraf kan stoefen over al dat moois!
De datum zal in samenspraak gebeuren met fotograaf en kapster.
De veiling loopt van zondag 14 februari tot en met zondag 21 februari 20u. Bieden kan vanaf 150€ en enkel op mijn facebookpagina.
Het hoogste bod om 20.00u telt, een bod om 20.01u niet meer.Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tutorial: knoophaarbandje in vijf stappen

Het is hier stil....

The perfect summerdress IV