KCW - Pretty in pink...

 Maanden geleden naaide ik deze outfits al, maar door tijdsgebrek en gebrek aan zon in het Belgenland kreeg ik de kans niet om foto's te maken.
Nu... hier in KL is het altijd zomer! De zon komt er niet altijd door, zoals deze ochtend toen het zo hard regende dat we het tot binnen hoorde kletteren... Telkens het hier regent zegt Jules: 'Het regenseizoen is begonnen'. Haha! Hopelijk niet te snel!Dus over mijn naaisels:
Voor Lily naaide ik een Gloria haltertop, een gratis patroon van Griet uit een restje van dit babypakje. In combinatie met een simpel rimpelrokje in een stof van Chat Chocolat zag ik het perfecte plaatje voor me.
En het was zo...net zoals ik dacht! Een perfecte combinatie, de roze achtergrond van de panda's past perfect bij het roze van het rokje. 


We gingen vogels kijken in het grootste vogelpark ter wereld, dat ligt toevallig in onze stad ;-). We zagen flamingo's, pelikanen, uilen, ooievaars en nog 1995 andere vogelsoorten én kilo's vogel***. 

 Voor mezelf naaide ik nog eens een aangepaste Candy jurk uit LMV uit datzelfde Chat Chocolat stofje. Tussen het bovenstuk en rok naaide ik twee lussen om een touw door te steken.  Met het allerlaatste reepje stof kreeg Lily een haarband, een tutorial schreef ik al eens hier voor een babyversie. Ik verlengde deze met tien centimeter.


Stof rok en jurk: Chat Chocolat bij Cas&Nina
rok: rimpelrok met elastiek
jurk: Candy jurk aangepast
Reacties

  1. Heerlijk setje! En leuk zo moeder dochter twinning! Ben wel lichtelijk jaloers op de foto's waar misschien niet de zon maar toch zeker de warmte af knalt...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd zomer, daar ben ik toch jaloers op ;-) De panda's en de Chat Chocolat combineren inderdaad perfect, good job!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tutorial: knoophaarbandje in vijf stappen

Het is hier stil....

The perfect summerdress IV