Nani Iro linnen...


In deze post vertelde ik jullie al over mijn nieuwe webshop ontdekking.
Een webshop uit Singapore, Nekoneko fabrics, met een prachtige collectie aan Japanse stoffen.
De prijzen zijn de helft van wat je voor deze stoffen betaalt in Europa én de verzendingskosten zijn minimaal. Voor maar 5,90 Amerikaanse dollar komen de stoffen van Nekoneko fabrics naar je toe. 
Sorry voor de Belgische webshops die meelezen ;-).


Nani Iro staat bekend voor de heerlijk zachte double gauze. Maar naast deze kwaliteit hebben ze ook linnen, satijn (meer hierover binnenkort), katoen en canvas.

Ik koos een prachtige linnen stof en zag daar een tanktop in. De kleuren en print zijn prachtig, een kunstwerk op stof. Het patroon voor de top kocht ik bij True Bias, de Ogden Cami. Deze top is half gevoerd en de schouderbanden worden gemaakt uit dezelfde stof wat het toch maar meer professioneel doet ogen.



De Ogden Cami is een loose fit top en zit heerlijk. Mooi op je jeans, short of rok. Een top die je kan dragen voor verschillende gelegenheden. Van chique party tot chillen in huis. Ik voel bandwerk aankomen.


stof: Nani Iro bij Nekoneko fabrics
patroon: Ogden Cami bij True Bias




Reacties

  1. Echt prachtige stoffen! Moet wel even rekening houden met yards / meters...
    Dank voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi! Het is toch zo dat je wel douane invoerkosten moet betalen als je pakketje door onze posterij in ontvangst wordt genomen. Dat kan flink in de kosten lopen?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tutorial: knoophaarbandje in vijf stappen

blog tour: Lucy jurk

Eloise jurk in Happy fabrics