Pink flowers and glitters...

Ik zit wat in een naaidip, maar ook helemaal in een blogdip.
Op instagram lukt het nog om af en toe foto's te plaatsen, maar hier was het al een aantal maanden geleden. Blogmoe, of zoiets.
Wel, vooral om telkens een verhaaltje te verzinnen bij een naaisel. Soms zit die al in mijn hoofd tijdens het naaien, maar tegenwoordig niet meer.
Dus ik neem een besluit. Neen, ik blijf hier nog wel posten.
Maar heel simpel. Ik vertel jullie welk patroon ik gebruikte, welke stof en de eventuele aanpassingen aan het patroon.


Dussss....
Hier naaide ik de Rachel rok uit La Maison Victor (editie 1 - 2016).
Ik verlengde de rok met 20 cm.
De stof kocht ik bij Spotlight Malaysia, ik koos voor een jaquard. In de stof zitten ook wat glitters, maar die waren moeilijk te fotograferen.

Reacties

 1. Nu ik ook instagram ben gaan gebruiken, merk ik dat ik er ook meer tegen opzie om te bloggen. Toch blijft bloggen interessanter om info door te geven, vind ik. Ik blijf hier dus zeker volgen. De Rachel, maar dan 20 cm langer (zoals ik nu net leerde :-) !) lijkt me inderdaad ook wel iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi! Ik ben momenteel een verhaaltjesverzinner bij mijn naaisels, ik heb vaak zoveel te vertellen dat ik het wel 'moet' bloggen, maar ik kan me wel voorstellen dat het met ups and downs gaat. Het voordeel van blogs lezen is dat je het achteraf iets gemakkelijker terugvindt omdat het bij mij beter blijft hangen bij wie ik het las dan op instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar.Ook ik blog veel minder,dit jaar nog niet.Naaien al een eeuwigheid geleden buiten wat herstelwerkjes.Ik ben fan van het model en heb er ook 2 in de kast hangen.Slim van je om hem te verlengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar ik voor mezelf bij stil probeer te staan is het plezier dat ik overal in heb.. ik moet de dingen doen omdat ik het leuk vindt, omdat ik er gelukkig van wordt. Als er druk op komt omdat het moet blijft het liggen en gaat het plezier eraf... Door de druk weg te halen krijg ik vaak de smaak weer snel te pakken.. (een dipje mag zo af en toe toch ook, je hebt niet altijd zin)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tutorial: knoophaarbandje in vijf stappen

Het is hier stil....

The perfect summerdress IV