Beach wear...

Één van de voordelen van wonen in Kuala Lumpur is dat je veel kan reizen voor relatief weinig geld. Met het grootste low budget vliegveld ter wereld worden wij verwend en kiezen tussen de vele bestemmingen is zelfs moeilijk. Haha, het leven van een expatvrouw.

Een nadeel is dat ik mij de allermooiste stoffen niet onmiddellijk kan aanschaffen. Zo zit ik al weken de kwijlen op foto's met die zachte tetrastoffen.
Maar, ik had geluk. Eén van mijn expatvriendinnen deed haar old school tetradoeken van de hand en ik stond op de eerste rij. 

Ik naaide twee tetradoeken aan elkaar, knipte een gat voor het hoofd, stikte de armsgaten en naaide hier en daar een lint op. 


Ik boekte een vliegtuigticket richting de Perhentian eilanden, slechts 45 minuten vliegen van KL en één van de mooiste eilanden ter wereld.  We deden van zonnebaden, snorkelen en bootje varen. De mooiste vissen van de zee zwommen samen met ons mee en Jules speelde zelfs tikkertje met een zeeschildpad (terug tikken deed die niet ;-)) We zagen koralen in alle kleuren van de regenboog en ook Nemo met zijn broertjes en zusjes.
Ik wil hier wonen, begrijpt U mij?


In onze koffer enkel zwembroeken, bikini's en zwembrillen. Mijn fototoestel vergat ik door mijn enthousiasme. U zal het moeten doen met de iphone foto's tot mijn grote spijt. 


Geen megatoerisme, het strand was vaak voor ons alleen. 
PARADISE, zeg ik U!


Reacties

  1. Ik kwijl op je mooie foto s van die verre bestemmingen 😊. Leuke versie met de tetradoeke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwijl op je mooie foto s van die verre bestemmingen 😊. Leuke versie met de tetradoeke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een mooie setting! Supertof wat je deed met die tetradoeken!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tutorial: knoophaarbandje in vijf stappen

Het is hier stil....

The perfect summerdress IV